Uw website gemakkelijk zelf beheren!

Infinity Software Solutions maakt voor u een mooie professionele website die u vervolgens gemakkelijk zelf kunt bewerken en beheren, zoals u kunt zien in de video hiernaast.

De website is volledig geïntegreerd met het Odoo ERP systeem. Dit houdt in dat u bijvoorbeeld wanneer in uw systeem een nieuwe vacature aanmaakt, deze met één klik op de website kunt zetten. Wanneer een kandidaat hierop reageert komen zijn gegevens direct in uw systeem.

En zo zijn er nog veel meer fucties die eenvoudig toe te voegen zijn aan uw website, denk bijvoorbeeld aan evenementenplanning en kaartverkoop. Maar ook restricties met betrekking tot de inhoud van de website, bepaalde menu's die alleen zichtbaar zijn voor ingelogde klanten of leden.

Deze aanvullende functies zijn ten aller tijden toe te voegen aan uw website, dus u kunt uw website aanpassen naarmate uw bedrijf groeit of verandering doormaakt.

 

Uw eigen Webshop!

Heeft u altijd uw eigen webshop willen hebben, makkelijk onderhoudbaar en volledig geïntegreerd met uw facturatie programa en klantenbestand?

Dat kan!

Met uw eigen Odoo webshop heeft u alles zelf in de hand. U beheert uw producten en je prijslijsten. Heeft u een kortingsactie? Zorg ervoor dat het gezien wordt, met een paar muisklikken, staan de afgeprijsde producten bovenaan!

En betalen... dat kunnen uw klanten gewoon met IDeal, creditcard, paypall, etc.

Voeg uw producten toe

In uw ERP systeem voegt u uw producten toe en geeft u aan of ze wel op niet op de webshop zichbaar zijn. Kies alternatieve producten en accessoires die gepromoot worden, wanneer uw bezoeker het product bekijkt/koopt.

In uw webshop kunt u teksten en foto's toevoegen aan het product om deze mooi te profileren.

Snel producten promoten

Promoot uw producten door ze bovenaan in de lijst te zetten. Vergroot ze en plak er een 'aanbieding' lint op.

Kortingsacties door middel van prijslijsten. Bewerk de prijslijsten in het ERP systeem en de wijzigingen worden automatisch doorgevoerd op uw webshop.

Kies betaalmogelijkheden

De Odoo webshops hebben een link met verschillende aanbieders van betaalmogelijkheden, zoals Buckaroo, Ogone en Mollie.

Bij deze aanbieders kunt u een account aanmaken en aangeven welke betaalmogelijkheden u wilt gebruiken, zoals bijv. IDeal, creditcard en paypall.