Over Infinity

"Helderheid binnen uw bedrijf"

Infinity Software Solutions is een kleinschalig software bedrijf met een persoonlijke benadering.

Wij zijn gespecialiseerd in het implementeren van Odoo, een open source ERP (Enterprise Resource Planning) systeem. Odoo kent inmidels meer dan 3600 modules in verschillende bedrijfstakken en wordt gebruikt over de hele wereld.

Daarnaast kunt u met Odoo ook uw website en webwinkel naar geheel eigen stijl en behoeften inrichten. Voor wie een gewone winkel heeft, bestaat een kassa systeem, die de verschillende soorten hardware ondersteunt. Al deze opties zijn volledig geïntegreerd met het ERP gedeelte.

Met haar uitgebreide kennis van Odoo, biedt Infinity ondersteuning aan verschillende Odoo partner bedrijven. Ons aanbod reikt van het geven van demonstraties bij de klant tot het coderen van nieuwe modules.

Verder biedt ons bedrijf ook software op maat (binnen en buiten Odoo) voor klanten die zeer specifieke software behoeften hebben.

Infinity richt zich met name op de kleine bedrijven die behoefte hebben aan een software systeem om hun bedrijf sneller en efficiënter te regelen, maar dit soms nog een grote stap vinden.
Ons team